Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myra

varför känner man
tillfredsställelse
alldeles i slutet av dagen
månen syns ju så klart inte
den gömmer sig bakom
ljusen från
människors hus
och vägar


hur kan man låta
huvudet proppas fullt med information
och sedan
Känna sig nöjd?

men bakom mig
som ett spöke
går din skugga runt
och betraktar mig
Vilar över mig.

Jag längtar efter någon.
Jag vet inte vem.

snälla säg vem du är




Fri vers av fadedRed
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-18 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed