Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något meningslöst

ser dig
slutar bläddra
sliter av sidan
smyger efter dig

du ser mig inte
bakom hyllor och böcker

det här kommer sluta med
något meningslöst.




Fri vers av fadedRed
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-18 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur gick det?
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed