Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän eller fiende?

Jag frågade universum

Hur länge till?

Jag vill inte må så här

Jag vill må bra

Att kunna ha ett liv utan medicin

Utan smärta

Utan rädsla

Jag vill

Och jag kommer att må bättre

Kroppen måste bara förstå vem som är vän

Vem är fiende




Fri vers av Destino
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-25 19:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En dikt som förmdlar en fråga om när!
2012-09-28

  Rise Little One
När får man svar från universum tror ;)
2012-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Fråga Jesus istället.
"Friend or Foe", som en låt med Adam Ant heter.
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino