Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25-09-2012 Tisdag.


Det är inte min tid nu

Utanför fönstret till mina bekymmer
gör sig dagen redo att gry igen.
Obarmhärtigt går tiden vidare
utan att respektera att jag inte är redo.

Jag vill inte fortsätta så här!

Må den kommande tiden
bli likadan som den svunna.

Ge mig en tidsfrist!

Kom och gråt mina tårar
i lyan där sansen flippat ur
och tiden står stilla.

Jag vill ta mig i kragen
och följa mina tankar
om en dag med möjligheter

som bara Gud känner.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-26 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mkt genuin och fin... tankvärd? :)
2013-10-12

    ej medlem längre
Som ett rop, ett skri på hjälp eller som en bön om barmhärtighet. Även i det svarta tunga finner jag en skönhet i dina ord.
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP