Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-- i sinnet är man alltid ung...


DIN KROPP

När dagen formas mot natt
kan jag minnas den tid som var

minnas din doft
känna din kropp

din kropps atletiska drag
som fångade mina känslors

krav, gav mig hän i kropparnas rytmik
du smekte mig med dina kyssar

allt var såå underbart
nöjda var vi båda två

hettan kommer jag alltid att minnas så

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-26 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust