Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläds

Gläds åt jag kunnat lämna
min tunga tid bakom mig

jag har inte glömt bara
hittat en plats där

kan jag plocka fram det
tungsinta när jag vill

en liten stund sedan
vill jag gå vidare!!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-26 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra...att kunna göra så
2012-09-27

    ej medlem längre
Fantastiskt vacker ...
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust