Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-svek...


MITT EGO

Mitt ego fick en smäll när
du sårade min tillit
det dyraste man kan få
är hemligheter som glöder

Det kan aldrig bli detsamma
för glöden dog
aldrig, aldrig mer
ska jag ha tilltro

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-26 23:01



Bookmark and Share


  Gawain
*Aj

Den sved ordentligt. Inget smärtar som svek, inte ens salt i öppna sår måste jag tro. Grymt.
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust