Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- kanske lite knepigt-


TÄRNINGARNA

- rött och blått
- kvinna och man
- dessa två tärningar
- dras till varann

- ett plus ett
- oavsett blir två
- och
- två plus två
- blir fyra då
- men
- fem är ett udda tal
- då är
- siffran sex optimal
- här kan man
- dela sex med två
- tre
- blir då talet eller hur?
- om inte
- naturen har skapat
- en filur
- för då
- blir talet fel
- men
- hur det än går
- så är
- kuberna två
- fast om?
- startskottet går
- en ökning vi får
- undertonen är väl lätt att förstå?
- Tänk vad som kan hända när man är två!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-27 04:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Annorlunda...men så bra..
2012-09-27

    ej medlem längre
mycket bra!!
2012-09-27

  Palett
Bravo !!
2012-09-27

    ej medlem längre
Den var bra ...
2012-09-27
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust