Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudrollen

var du rädd?
var du rädd...




jag kan se andra filmer
och matar mitt sinne
med

förintelse

ingen kommer ta min tro iväg
jag älskar
ord

och jag älskar dig

men lika lite som solen är natten
är jag det ljusa i mörkret



äter


upp


dig




Fri vers av fadedRed
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-27 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed