Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Takten av ditt namn

En nära-sexupplevelse
i passion insvepta ord
hemligt förvarade
i en Sony Ericsson
av äldre årgång

Allt är sagt
i en annan osynlig dimension
toner som får mig att vibrera
på andra mer spektakulära sätt

behöver resa till längtande hud
smärtsamt mjuk
känna glödhjärtat bränna

offentligt ska jag hångla upp
så ni blygs

förälskelsemani

av kyssar som regnar
över Söderland




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-30 11:04



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Kyssar som regnar... En häftig bild.Kämnde en gång en kille som målade en tavlas med självporträtt där han ligger ned med brudar som regnar över honom. Din dikt får mig att tänka på honom och hans tavla. Det satt en magdjävel ovanpå honom också minns jag. bra dikt1
2012-10-15

  NågonAnnans
Hahaha!! Nu såg jag att jag läst ordet fel, Sorry ;)
Men Mani eller Anemi är bägge två jobbiga tillstånd..Och i Förälskelsen vill man ju inte sakna någon!
2012-10-02

  NågonAnnans
Förälskelseanemi, ett nytt med underbart ord...Det är ju just det man har när man är galet förälskad i någon!
2012-10-02

  Annika Eklind
Underbar beskrivning av den härligt berusande förälskelsekänslan!
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP