Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Distans ny kärlek


Timmar från henne

Tågets rörelser vaggar
oförlösta tårar

Ny kärlek knoppar
savar och längtar
Tryggt viskar rälsens skarvar
Lugn fnissar kroppen

Ödmjukt längtar mitt ansikte
hennes ömma fingrar igen
Hur de suddar år från tid
Själ som skadats knivsdjupt

Kvar inuti finns hennes ljus
ett blodrött hem

Jag vågar släppa nu
släppa in
låter själen dansa






Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-29 19:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tack vare dig är det kul vara poet på internet.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP