Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagen allt startade


Trettonde

Från djupet av sekunderna
dunkar längtan tryggt
fjärran från känslors otrygghet

de gamla rädda såren
svedda av hatets eld
läktes ut
ströks vackert in

i dina läppar drunknar jag
sugs in i hettan
från din längtande tunga
därifrån till evigheten

i dina ögon bor livet
vars erfarenheter
vävs samman med mina
skratt som bubblar
från tårna till paradiset

jag tar tåget dit




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-29 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP