Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21.00

Just nu
klockan nio
behöver jag höra
dina röda andetag
inte bara behöva sitta still
i mina svarta jeans
och bolmande tankar
vill dina ljumma ord
de där lagom starka

andas över mig
snälla rara
blås lätt
din trygghet lagom
tystnaden inuti
gör mig illa
gräver djupt

hjärtat talar
livet sker
klär av mig
släcker ner

aftonstjärna
önskedröm




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-09 21:07



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Djärvt avslut!
2023-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP