Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fortsättning på en gammal refräng


i skuggan av det bruna

I den bruna vinden
vaggar regnbågsflaggan stelt
färgerna vill gömma sig
för hatet
mina kärleksvarma händer
i hennes väcker ögonkast
vårt ljus väcker mörker
men vi gör det ändå
älskar
bakom stängda dörrar
vi kommer alltid göra det
och bara plats för två
men vid tåget
behöver vi ta farväl
om och om igen




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-02 12:16



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag minns hur två vackra kvinns kysste varann farväl på centan 1979


2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP