Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM det vore så att jag var singel och sökande.....men jag är tack och lov väldigt nöjd!


lek med poesi

medelålders tomboy
söker likasinnad trygg
tilltufsad och kantstött
med lite psykisk ohälsa
så hon förstår min

intressen finns
sover när jag behöver
äter gärna
skriver och funderar
löder glas och bränner mig
fula blåsor ibland
är ett lekfullt fantasifoster
mysiga hemmakvällar
och allt det där

springer för fort
går för långsamt
ibland på svart mark

behöver få ha mitt
så hon får ha sitt
däremellan ett vi

men vägrar
räkna
mina tabletter






Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-18 22:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
och jag har förstås inte en chans. men nu är du tillbaks. har du lagt till nåt till årets antologi?


2023-10-19

  La Magnólia VIP
En härligt lekfull vers som sprider glädje. Varmt tack för du delar med dig!
2023-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP