Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bubblande blod

det skrattar i artärer
porlar i vener
blod som pulserar
i bortglömda organ

i nio dagar sitter doften
på det nakna plagg
du lämnade mig
att sova bredvid istället för

ditt leende får mitt
att le dubbelt
smilgropar djupnar
i takt med själaskratt

jag älskar igen
för det skrattar i magen
och din panna gör mig lugn
du väcker liv
och släcker Vemodet en stund




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-08 23:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt själsskrattande
2024-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP