Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nattlös

Nu vaknar vårens kvitter
fastän mina tankar
inte ens tystnat
gatans ljud
morgonens hetta
6.33 blinkar tiden
sommartid

magen längtar bröd
med bregott och ost
huvudet vill bara släppa taget
en liten gnutta sova
på magen snett åt vänster
bäst så

på apoteket ligger tabletter
som inte fanns i dosetten
så vårens älskade ljud
vaknar sorglöst omedvetna
om min sömnlösa natt




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-01 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP