Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar med dig i natt

vägen tar aldrig slut

den följer livets grönska

tar dig över sorg och glädje

lämnar kvar lite att önska

 

vi är sökta av okända

du, jag och vi

som drömmer varje natt

om att två ska bli

 

du fanns en gång i dröm

skapad av en endaste blick

så vacker i sitt ljus

att vintern den begick

 

vårar föddes ur sanning

sommaren log vid sitt intåg

det är så jag det minns

så jag kommer ihåg

 

vi värmer våra kroppar av oss

vi flyttar mörker med skratt

förstått att vi äger makten

att finna vår egen skatt

 

kysser din ljuva morgonstund

dagen härligt tonsatt

njuter av kvällens sötma

och älskar med dig i natt

 

fångar hjärtan brustna

och vätar allt krut

för att få dig att förstå

att vägen tar aldrig slut

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-28 11:21



Bookmark and Share


  pussflufftess
Vackert!!!
2012-10-10

  Ninananonia VIP
Väldigt vackert..
2012-09-28

  Emme VIP
Hur fin som helst!
2012-09-28

    ej medlem längre
Snyggt där !
2012-09-28

    ej medlem längre
Underbar text, love it!
2012-09-28

  Rise Little One
En passionerad text som man blir berusad av...
2012-09-28

    ej medlem längre
bra rimmat utan att bli banal - visar att texten är bra - gillas
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé