Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskelseolist

Vemods längtan
skjuter skarpt
i sin välkända eufori
förälskelseolist

förbrukad av naken mottagare
plöjd åker
spårlöst har ni inte vandrat förbi
sparar på loppisfynd

glasyrer och krämer
i smakfullt rosa
glödröd magnetism
pumpar som vattenstrålar

repetition av hjärtslag med vingar
för mig har livet börjat om




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-02 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar tonen av vemodet och känslan av längtan som ligger under huden och skaver.
2012-10-02

  Annika Eklind
Förälskeolist! Så fantastiskt bra och användbart ord! :) Här ryms både sorgen och lyckan av förälskelser.
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP