Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klinga av


strängens svängning

slutar


sakta




punkten noll

manar vågorna till besinning


bäddar
stoppar om


tystnaden
kan börja anas

antas


bortdöendet

en påminnelse
om anslaget


i anslaget

vetskapen
om det stilla


insikten
den oombedda gåvan
som givits dig som människa


tomheten
väger ingenting

din aning kan bäras
utan sorg

den darrande tonen
njutas

från noll

till


noll













Fri vers av Jan Simonsson
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-29 09:10



Bookmark and Share


  Minkki VIP
som en ton i sig, den sista o-[å]triolen, vacker ter den sig för ett inre öra
2012-09-29

    ej medlem längre
Från en njutning till en annan i nästan exakt i samma ögonblick...lite så tänker jag ;)
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen