Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28-09-2012 Fredag.


Kärlekens källa

"Jag ska ha medlidande
med det utsatta offret
och ta hans plats
bland fördömda.
Så att ingen ska behöva fälla tårar
över orätten".
Säger den sanne Guden.

Jag vill leva i samförstånd
trots den svekfulle.
Och bära mitt namn
till evighetens glädje.
Ja, till kärlekens källa!

Och alltid se livet frodas
i källans språng till friheten

Så sant jag lever och är till!




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-29 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP