Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 år

Du har lärt mig att tidiga mornar kan vara underbara och glada
Du har lärt mig att respektera kroppen och lugnet och egna behov.
Att sova då man är trött att skratta då man är glad.
Så enkelt och så underbart.
Du som ignorerar på en gång elaka och falska människor och kramar alla de snälla
Du som känner då mamma är trött och ledsen och ger mig blötta kyssar och säger att du älskar mig …
Du är en underbar liten människa som gör mig glad och med dig och din fina syster och er pappa är jag överlycklig.
Du gör att jag vill bli bättre människa och du är inte ens tre år med oss.
Men du är en speciell själ.
Man undrar hur många tidigare liv du har haft?
Du gillar bilar och att meka
Du gillar flygplan, ballonger, fåglar, hundar, kaniner,
Boll är du lite tveksam till, sist sa du - jag är rädd att den träffar mitt huvud och smutsar mitt hår? Ovanligt att en tvååring tänker på sådana saker?
Att ditt hår skall vara viktig, att dina tröjor skall ha en liten bild i kanten, att du bestämmer så tidigt, gör mig lite nervös.
Men så fort man inte vill göra som du vill så tittar du djupt i ögonen med dina grå-blåa ögon och långa ögonfransar och säger bestämt-mamma älskar mig mycket, jag älskar mamma mycket.
Och så klart att mitt hjärta smälter….
Tack min lilla prins för att du valde mig att bli din mamma
Tack för att du gör mig lycklig.
Hoppas att jag kan ge dig minsta lilla av det du ger mig.
Man blir ju kär i livet i allt och alla om och om igen då du är med mig.
Tack för att du är så glad och nöjd då vet jag att du är lycklig med din lilla familj.




Fri vers av Destino
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 12:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så underbart och själsligt.."APPLÅD"
2012-10-02

    ej medlem längre
Mitt hjärta smälter när jag läser din fina ömsinta text. Tack!
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino