Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredag 14/9-2012

Var det inte jag som fick ditt brev?
Var det inte mitt block?
Ändå sjunger jag dina låtar
i natten

Var det inte mig du bad förstå?
var det inte jag som inte förstod?
Varför fortsäter jag längta efter dig?

allt är okej?
Men du har inte sagt ett ord
är allt okej?

jag saknar dig.




Fri vers av fadedRed
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-29 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är ett förfärligt liv emellanåt, visst är det så?
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed