Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-- par-


DU och JAG

du vill ha

dofter och smek

uppriktighet och lek

älskog och fläktande vårvind

kärlek och framtid



Jag vill ha

ömhet och frihet

kramar med doft

trygghet och styrka

stolthet ochlängtan

din och min kärlek i

tvåsamhet

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-30 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint..
2012-10-01

    ej medlem längre
blir bra ihop !! fint
2012-10-01

    ej medlem längre
Jättefin..
2012-09-30

    ej medlem längre
Fantastiskt ..

så bra ...
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust