Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--när något är fel-


MEDMÄNSKLIGHET

Ibland känns det som det inte
finns någon medmänsklighet
ingen reagans på orden som
hänvisar till andras utsatthet.
Var är vi människor på väg?

Är det så att var och en har
skaffat sig en egen lya med
skyddsnät? Där varken
ord eller känslor tränger igenom
Kanske är det så att vi själva är så
sårbara för det som sker omkring oss.

Hur har vi hittat okänslighetens väg?
Rädslan för att tycka till när
någonting är fel.
Vad eller vem har styrt oss in på
den vägen.
Otaliga frågor blir då obesvarade!!!




Bunden vers av erna frank
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-30 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ibland undrar man..bra skrivet..


"Hur har vi hittat okänslighetens väg?"
2012-10-01

  Lilla Bambun
Åh gud så träffande bra! "Vart är vi människor påväg?" Ja det kan man fråga sig!!! En tankeställare som borde nå ut till alla
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust