Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stjärna som jag är


Den stjärna jag vill vara
är inte den som
lyser starkast

inte den som visar
vägen till någon
stjärnbild

Den stjärna jag vill vara
är bara den som
vill vara stark

inte den som visar det
starkaste sken
på himlen

Den stjärna jag vill vara
kan lysa starkt
trots ljuset från
solens strålar

Den stjärna jag vill vara
vill ge mitt ljus
till någon som inte ser
annat än mörker

Den stjärna jag vill vara
är ingen annan
än mig själv




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-30 22:48



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En stjärna som lyser varmt i mörkret!
2012-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Vissa har stjärnkvalitet - star quality. Det kan vi inte rå för och vi tänker heller inte be om ursäkt för det.

2012-10-01

    ej medlem längre
FinT!
2012-10-01

  aol
en text som sger jag vill bara vara jag, så berörande fint skriftat vännen,
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP