Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att glömma


Sprakar forfarande

i den eld

som för länge sedan slocknat


Barken är inte

så mycket tjockare

på gamla träd


Allt mycket tydligare

än den post

man nyss hämtat in


Alla dessa fragment

i känslostormar

tar sig nya former


Succesivt accepterande

samlas alla snopna förluster

och blir till segrar




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-01 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST