Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- en sån där knepig tanke--


LIVETS BOK....

Jag undrar så om i livets bok
jag får stå

Jag vet att
jag får inget svar
men jag undrar ändå

Har jag levt så att
jag förtjänar uti
livets bok få stå

Det finns inget svar men
tanken den finns kvar

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-01 22:52



Bookmark and Share


    annalöfqvist
DU STÅR DÄR!!!!!!!!!!!! Anna
2012-10-02

  Sofhia Wirström
fin text om bra frågeställning
du står i livets bok :)
tror alla gör det
2012-10-02

    jamming223
Du står redan i din livets bok, tycker jag :) Fin text :)
2012-10-02

    ej medlem längre
Tankar som vi alla har..lite då o då...skulle jag tro..
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust