Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktaturen bestämmer konsten

Passa dig då du skapar
korrektheten gillar kontroll
staten styr och bestämmer
kallas "dikterande troll"
nu märks det så klart och tydligt
att friheten är på väg bort
doften som finns i landet
är av en annan sort...





mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-05 20:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2014-07-06

    Max Poisé
Applåder i massor!
Gillar detta starkt!
2014-07-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP