Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I poeterhavet

Poeterhavet består
av olika sorts fisk
simmar man ut modig
då tar man en risk..
ofta dyker en firre
med nyanser av rött
de älskar bråka förstöra
irriterar, gör mig trött
elaka kan de vara..
hugger spottar och svär
de gillar inte olika..
plaskar många rödingar här..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-27 10:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-07-29

  Valter Örn VIP
Ja det är både fina fisken och stygga fisken här, det är kul för att inte säga cool :)
Jag gillar särskilt passusen: Simmar man ut modig, då tar man en risk !
2014-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer bra...snyggt skrivet...
2014-07-27

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....hm...du glömde "kapitalisthajarna" annars rätt fyndigt.
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP