Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar sitta ensam i min egna lilla båt

Blir ofta så trött på människors pladder
på all ljud som irriterar mina sinnen
alla energitjuvar som försöker ta ifrån
och sen alla dessa sjävlupptagna egon
hela tiden ska de stå i centrum och babbla
om sig själv och deras så intressanta liv
att de i sin tur inte är så intresserade
av de som lyssnar på deras berättelser
visar verkligen på hög självcentrering
längtar ofta till min egen lilla oas
där tystnaden bor och spelar sina
ljuva stillsamma balsams toner
äntligen säger jag till mig själv
då dörren stängs mot världens sorl
nu stortrivs jag nu kan kan släppa lös
alla mina instängda tankar och segla iväg
på frihetens oändliga hav och bara vara
älskar sitta ensam i min egna lilla båt
lyssna skvalpet mot strand och se den vackra
skimrande glittriga spegelblanka ytan






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-12 11:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I bland blir man så trött på människor
då ger jag mig ut och seglar.
Vintern blir svår.
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP