Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter på tåget och passerar alla nedlagda stationer...fantastiska byggnader som glöms bort...


Karäntän

Station efter station...

Klottrad, plottrad,
demolerad tragiskt förstenad.

Anletet utåt...inåt, gömd, glömd
fördömd vittrar sin sin sista sömn.




Fri vers (Fri form) av Mauri
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-02 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri