Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte för länge sedan...


Besöket

Mörkt...ilandet ryggar besöket,
obemärkt vilande tryggt.

Ljuset strilar sprickan på mörkrets kupol,
fyller med astronomiskt myller.

Vi ser, förstår, får inte gå...snälla...
låt det i evighet gälla.

Minnet evolutionerar sinnet
såsom revan väcker linnet.,




Fri vers (Fri form) av Mauri
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-02 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri