Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm...utlovad limerick )


Tranås häxan )

En våt häxa från Tranås.

har i sina byxor ett kodlås.

Är det för dig ett bekymmer
lös det och få dig ett nummer.

I hennes fantasi det redan pågås.




Fri vers (Fri form) av Mauri
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-02 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri