Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tungas diamant

Metall mot skimrande
en tungas diamant
möter
daggkåpa
metallsensualism

mjuk barm mött
svepningar av väckelseklocka
omvänder alla fastställda nej
ett väntande
visum till himlen
smälthett

eftersmak av hallon




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-05 12:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantastiskt bra, underbart språk...
2012-10-23

  SatansSon VIP
Roligt med visuim till Himlen. det vill jag också ha. Även om det är smälthett med eftersmak av hallon...
2012-10-15

    ej medlem längre
Åh, vilken text! Med styrka och en intensiv känsla mellan raderna..
2012-10-05

  Annika Eklind
Fantastisk!
2012-10-05

  Lars Hedlin
Gillas skarpt!
2012-10-05

  surface to air
"omvänder alla fastställda nej
ett väntande
visum till himlen
smälthett.."

Gud så bra!!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP