Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låta sig finnas

Min kära. Gå inte.
Vänd din blick mot mig.
Säg mitt namn. Låt mig säga ditt.

Du är skatten.
Du lät mig finna dig.
Nära. Inte långt bort från mig.
Vid min sida under en lång tid.

Tag mina starka händer.
Håll dem ömt.
Kyss min panna.
Andas liv på mig.

Jag är en bland tusenden.
Du har gett mig gåvan.
Att kunna älska. Se bortom hindren.

Låt mig hålla denna gåva i mina händer.
Vidröra den och kyssa den ömt.
Andas liv på dig.

johan jonsson 2012




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-02 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson