Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckostunder för själen

Skymningens penseldrag
målar himlen i färg
vackra mjuka pasteller
känns långt in i min märg..

Havets oändliga vatten
doftar frihet salt och tång
älskar sitta vid stranden
lyssnar vågors vackra sång..

Vandra i grönskans salar
släppa tankarna helt fri
njuta dofterna som bor där
det är svårt att låta bli..





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-27 23:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vacker.
2014-07-29

    ej medlem längre
Jag beundrar en poet
som lärt sej njuta
och som vågar släppa lös
sina tankar

skön text
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP