Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Det går bara att behärska ett folk som tiger"

"Det går bara att behärska ett folk som tiger"
läste dessa rader och tänkte att precis så är det
osynliga munkavlar ligger på mångas munnar
rädslan är stor att uttrycka sig helt fritt!
staten har lyckats manipulera styra och
hjärntvättat vinklat vridit vänt och ljugit
bestämt över folks huvuden med sin fula
skrämselpropaganda och det hörs syns och märks
att snacka om yttrandefrihetens fria värld
är faktiskt bara tomma ord flosker
istället är det ett diktaturbeteende som pågår
och håller utvecklingen på som den gör
så kommer det en dag bli ren och skär diktatur
censur pågår och nu förminskas allt vad frihet heter
samhället är i extrem förändring och den som
inte fattar höjden djupet och bredden
förstår vad som sker har blivit grundlurad
sanningen fortsätter sitt livsviktiga uppdrag
att upplysa tala om varna dra bort mörkläggningsskynket
media älskar att använda det dagligen!
den pågående lögnen kommer inte att hålla
och det gör den aldrig för där bor inte
något syre tillväxt blomning livsglädje
och absolut inte någon frihet!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-08 12:41



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Internet är, av förklarliga skäl, regimens och regimmedias värsta fiende.
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP