Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollande dröm

i mina drömmars djup
vilar jag på
en säng av himmelslöv
i mina drömmars säng
finns även du

du sover så fridfullt
andandes med lätta andetag
du ligger på mage
huvudet vilandes
på en kudde
beströdd med
rosenknoppar och nyponblad

vi vilar en i grönlummig glänta
mitt i den allsköna trädgård
som mitt minne består av
just i natt

besmyckade med rosa små körsbärsblommor
med månens vita strålar
dansandes omkring oss

inte en enda oroande tanke når oss där
det finns bara du
det finns bara jag
det finns bara oss

det finns bara då
just då
när du vaknar
leendes mot mig
och allt är bra
vackert och fridfullt
som det bara kan vara

-när vi tillbringar tid-

i drömmarnas värld

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-04 00:36



Bookmark and Share


  desert star
vackra naturskildringar

2012-10-07

  menspoeten
"Himmelslöv", fint:)
2012-10-04

    ej medlem längre
väldigt fin dikt om ömhet och närhet som inger harmoni..
2012-10-04

  Tarantaran
så vacker beskrivning..
förtrollande fint..!
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP