Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsumtion


lördagsgodiset
är ej kvar i affären

det är i magen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-02-11 17:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Japp, samma här! *ler*
En mysig och glad lördags-haiku
2006-02-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Lördagsgodiset är på rätt plats, alltså :)
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP