Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-fantasi-


REGNBÅGEN

Jag klättrar uppför regnbågens kulle
bland alla färgnyansers spectrum

badande i ljus ser jag
molnens klippor

klippornas oformlighet,
sugs med i molntäta dimmor
trevar mig fram i det

mörk-ljusgråa-rosa konturerna

faller på konstnärernas
palett, färgerna blandas och

smyckas med silver och med
guldkanter i det vackraste av
det vackra

pärlomolnen breder ut sig
vandringen är på väg mot sitt slut...

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-04 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar dina varianter av texter..o alla säger de så mycket..bravo
2012-10-05

  ResenärGenomLivet VIP
Det är härligt med fantasi...
2012-10-04

  Palett
Vackert skaldat, du skapar en fin bild !!
2012-10-04

    ej medlem längre
Vilka härliga bilder du ger,
målar ju själv en del ...

bra ...
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust