Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidröras

Hon sa mitt namn och jag vidrördes.

I djupet av min själ.

Hon sa du.

Hon sa jag.

Det blev vi.

Och min själ vidrördes.

I djupet när hon sa mitt namn.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-04 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson