Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- tänk om--


CHOPIN

Om jag vore Chopin då
skulle ni få höra den läckraste
pianomusik

upp-jazzad i svängande toner,
klickljud från de sneda mungiperna,
ett--Viktor Borge, arrangemang
han från Danmark som var så
rolig
.
Mina lackskor skulle steppa i
takt till den uppjazzade
pianomusiken, flärparna på
min kavaj skulle stå runt mig som
en krinolin, detta klarar jag av
både att spela, jazza och dansa och göra
små klickljud...
Vilket geni jag är... Får som minst en 5

Arlöv
Erna Frank





Fri vers av erna frank
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-04 21:41



Bookmark and Share


    annalöfqvist

Rolig, samtidigt ironi, kan jag tänka .....
2012-10-05

    ej medlem längre
Ja tänk om..ler stort här..
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust