Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önska mig

jag är dum i huvet
när det gäller dig
eskapism och mina händer
på din ljusa hud och jag
drömmer om dig
dagdrömmer om dig
jag önskar dig
och jag önskar att du skulle
önska mig




Fri vers av vargpakten
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-04 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten