Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förlorade en man jag älskade högre än livet. En livsfarlig kärlek och en livsfarlig känsla. Han lämnade mig på botten.


Mitt försvar

Mitt försvar

Visst, jag är hård nu
Hårdare nu än då
Men dina ord duggar mot försvar av glas
det är av glas jag är hård
Och om du kastar mig mot golvet igen går jag sönder
Så om du är rädd om mig..
Var rädd om mig!

Dra inte ur mig det jag gömmer
Forcera inte fram svar på dina skuldtyngda frågor
Dina ord läker inte
Dom tränger inte in
Kasta mig inte mot ditt stengrå golv igen
Var rädd om mig!

Det kommer att flyga bitar av mig överallt
Kvar blir ingenting till dig
Ingenting till mig
Bara splitter och kras..




Fri vers av Kirre
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-02-11 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kirre