Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sdfghjkllkmngf

bokstäver
som uttrycker
frustration

jag måste vara
den dummaste på hela jordklotet




Fri vers (Fri form) av fadedRed
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-10-08 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedRed
fadedRed