Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Haiku-


MORGONRODNADEN

morgon-rodnaden jagar bort nattens mörker  ihorisonten

det vackra idagen kommer fram

 

osynligt klädd är kärlekens röda furste triumferande 

 

Arlöv

Erna Frank

 




Bunden vers (Haiku) av erna frank
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-08 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust