Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten som bär ditt namn

From är den tid av saknad,
som hittar ljuset i skuggan,
som finner alltet av något.

Det finns något vackert i stillheten
en balans av livets bortgång och födelse.
En berusning av slätstrukna önskningar
som aldrig når högre än det löv som faller.

Slut är tiden av sökandet,
borta är det kraftlösa nätter
som skiljer det onämnbara med
omöjliga svar.

Nu vaknar vi!
För denna dikt bär ditt namn,
visar vägen till ett oss,
sluter sinnet att korsa altaret där
offer alltid skänkes till de behövande.

Släck ljuset och du ska äntligen få se,
hur jag hittar till din famn utan
skuld och förbi rätt och fel.

Små smulor av grönska,
kommer skapa skogar av oändlighet.




Prosa av Max Poisé
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-09 19:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Nu vaknar vi"...ord fulla med hopp...
2012-10-09

    ej medlem längre
Så vacker....
2012-10-09

  Änglaögon
Dina ord for rakt in, så väldigt fint...Sparar.
2012-10-09

  Ninananonia VIP
Vackra smulor..
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé