Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Broken Overcast


Bekräftelsens gunga

trasigt,
funktionen tankar inte in
och ut kommer renodlad smuts,

det hackar och vibrerar
snurrar vint och obalanserat,

spegelbilden visar bara skuggan
ansiktet döljer kaos

låt mig få vara död ett tag till
så jag kan känna din längtan

för jag är trasig
sönder och bruten
nedtrampad och försluten

kan gå min väg
kan försvinna från ytan
skrapas från betong med oslipad kniv,

men då hör jag inte längre
dina hjärtslag
det som får mig att vakna
det som får mig att lyssna
efter självuppfylld undergång,

låt mig få vara död ett tag till
så att jag kan få se dina tårar




Prosa av Max Poisé
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-10 10:12



Bookmark and Share


  L I V
Ibland behöver vi ge ALLT...utom upp. Som vanligt berör du med dina texter. och jag kan bara känna som f-n helt enkelt för det här är smärtsamhet och mänsklig trasighet som tar sig utanför diktjaget
2012-10-11

    ej medlem längre
stark text.
2012-10-10

    ej medlem längre
Den känns ända in...
2012-10-10

  Rise Little One
så kan det kännas från ett äkta kämpande hjärta för något gott...
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé