Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att finna


Rätta Bilden

Såg jag bilden?
Jag trampade vatten

Ville ha fel
för att ha rätt till den kärlek

Som tillgavs mig
i en lång stund av väntan

Stundom seglade jag
tills revet krossade min framfart




Prosa av Federico Romano
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-10 12:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En underbar text, var har den varit hela mitt liv?
2013-11-14

    ej medlem längre
HOMEROS
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano